Sorry, nothing in cart.

Ivaerksaetter/Startpakke

Iværksætter / Startpakke

Iværksætter-pakker fra Vina Kopi er den perfekte løsning til dig, der fra start vil udstråle professionalisme og styr på tingene.

Med en iværksætter pakke fra Vina Kopi er du godt på vej. Som selvstændig eller iværksætter er det nemlig vigtigt at udstråle professionalisme, hvilket i høj grad skinner igennem i din markedsføring af din virksomhed.

Visuel identitet

Vina Kopi tilbyder iværksætter-pakker i alle størrelser og i mange prisklasser. Uanset din økonomi som nyopstartet virksomhed finder vi en passende startpakke, der kan give netop din virksomhed en professionel visuel identitet. Uanset dit erhverv kan Vina Kopi være behjælpelig med alle slags tryksager indenfor iværksætter-pakker. Vi tilbyder selvfølgelig også opsætning, layout og grafisk design.

Vi sammensætter også iværksætter-pakker helt efter dit ønske. Priserne du kan se i venstre side er kun pris eksempler.
Der er masser af valg- og kombinationsmuligheder af både tryksager samt design af hjemmeside m.m., når det gælder iværksætter-pakker. Vælg bl.a. mellem følgende produkter:

En iværksætterpakke kan indeholde alt lige fra en løsning med brevpapir og visitkort, til en komplet pakkeløsning med både design af hjemmeside, brochuremateriale og løsblade. Ved iværksætter-pakker tilpasser Vina Kopi produktionen af tryksager eller design af hjemmeside helt efter dine ønsker, da vi ved at visuel identitet er vigtigt for en virksomhed og at økonomien ofte er af afgørende betydning i opstarts perioden.

Kort sagt: Vi laver iværksætter-pakker, der matcher dit behov.

Vina Kopi tilbyder hjælp til logo, grafisk design og layout uanset om det gælder tryksager eller design af din nye hjemmeside. Du kan altid ringe til os og få en snak og et uforpligtende tilbud. Du kan fange os på tlf. 98 12 67 77 eller på mail info@vinakopi.dk

X